CHECK OUR AGENCY For all your social storytelling needs

Ontmoet hier ons nieuwe Limburgse YouTube Collectief

​Onlangs gingen we bij Chase Limburg op zoek naar enthousiaste creatievelingen die graag hun YouTube-skills nog wat bijschaafden. Uit de aanmeldingen selecteerden we uiteindelijk tien kandidaten die dankzij de steun van Provincie Limburg via een Chase-bootcamp de komende maanden de kneepjes van het vak worden bijgebracht. Van make-up tutorials tot fitness-workouts, vlogs en sociale experimenten…  Vergeet zeker niet te subscriben.

 

Aleksander Dragicevic

​Met zijn channel Aco Plays focust Aleksander zich op zijn twee grote passies: beatboxing en gaming. Zijn er dingen die je absoluut onder de knie wil krijgen? Deins niet terug om Aleksander een berichtje te sturen, wie weet leert hij je in zijn volgende video wel om je eigen beat door de boxen te knallen.

Subscribe

 

Marijn Carton

Een van onze vloggers is de 24-jarige Marijn uit Tongeren. Hij geeft ons een toffe kijk in zijn dagelijkse leven als freelance grafisch ontwerper en muziek-enthousiast. Hij neemt je mee door Berlijn tot aan de deuren van technoclub Berghain tot in de coulissen van zijn theatergezelschap. Volg deze joviale Limburger naar de leukste spots!

Subscribe

 

Yannick Hurlet

Wie een beetje hulp nodig heeft om extra spiermassa bij te kweken voordat het zomer wordt, kan terecht op Yannicks channel. Deze sportieve jongeman geeft je de do’s and don’ts voor de geschikte work-out. Handig voor beginners die  tips nodig hebben maar ook voor de meer ervaren gymbezoeker. 

Subscribe

 

Lene Bosman

Tussen al dit mannelijk geweld, vinden we beautyqueen Lene. Na het bekijken van vele make-up tutorials beslistte ze om al haar opgedane kennis te bundelen in haar eigen tutorials en beautyvlogs. En laten we toegeven, niet iedereen is op de hoogte van deze tips and tricks, dus watch and learn!

Subscribe

 

Kobe Van Reppelen 

Kapitein Kobe trekt met zijn podcasts steeds weer interessante gasten aan. Van schrijver Herman Brusselmans tot politicus Alexander De Croo en nieuwsanker Aster Nzeyimana (die jonge gast van het journaal!). Wie op zoek is naar diepgaande interviews over actuele onderwerpen: één adres!     

Subscribe

 

Simon Denis

Simon neemt ons in zijn vlogs mee naar zijn tatta’s van Antwerpen tot aan zijn studentenleven in Diepenbeek. Wil je meer weten over Simon? Stel hem een vraag en wie weet beantwoordt hij die wel in zijn volgende Q&A.

Subscribe

 

Jonathan Ajamian

Ook Jonathan maakt sinds kort deel uit van ons YouTube-team. Zijn sociale experimenten, interviews en grappige sketches helemaal je ding? Abonneer je dan ook op zijn kanaal!

Subscribe

 

Quinten Cools

Vraag je je af hoe je de perfecte kerstdate aan de haak slaat via Tinder? Of kom je liever de diepste gekke gedachten van Quinten te weten? Check dan zeker het kanaal van deze interessante kerel eens want ‘normaal is maar saai’. 

Subscribe

 

Toon Jacobs

Onder de naam Mighty Visuals vlogt Toon over zijn leven als filmstudent aan de MAD-faculty. Tussendoor voert hij met humor geladen sociale experimenten. Zo trok hij de stad in om mensen hun mening te vragen over de muur van Trump en hen te fotograferen, al is die fameuze muur er nog lang niet. Voor wie het nog niet door had: de foto’s zijn afkomstig van de wereldberoemde Berlijnse en Chinese muur.

Subscribe

 

Ruben Philippaerts

Ruben neemt ons in deze video mee op een autoritje met Philippe Geubels op het circuit van Zolder. Wie een kijkje werpt op Rubens channel, weet dat hij ons vaker meeneemt naar toffe events. Al mogen we in de toekomst naar eigen zeggen vooral landscape- en travelvideo’s verwachten! We zijn benieuwd.

Subscribe

Chase YouTube-team Limburg - Met de steun van Provincie LimburgAll new articles