CHECK OUR AGENCY For all your social storytelling needs

Onze urban essentials op Pukkelpop in een handige Spotify playlist

Over een tiental dagen zal het Pukkelpopcircus opnieuw op volle toeren draaien en dat betekent dus weer drie dagen genieten van heerlijke muziek! Er verandert dit jaar wel wat aan de formule: twee nieuwe podia (Lift en Booth) brengen het aantal stages op tien. Veel festivalgangers dreigen dan ook kopje onder te gaan bij dat overaanbod aan namen en podia, maar gelukkig zijn wij er als de kippen bij om jullie te helpen!

We gidsen je namelijk doorheen de beste urban namen op de affiche met een handige, chronologisch geordende Spotify-lijst, gecompileerd door muziekliefhebber Ploppesteksel. De lijst bevat 81 nummers van (min of meer) evenveel urban artiesten die volgens ons zeker en vast de moeite zijn om te aanschouwen. Het gaat van toffe hiphopnamen als Mick Jenkins en Flatbush Zombies over het drum & bassgeweld van Noisia en DJ Hazard en de hippe house van Hunee en Frits Wentink, tot oude bekenden als Craig David en LCD Soundsystem en – niet te vergeten – alles daartussenin.

Let op! Het gevaar bestaat dat je door deze lijst nog veel leuks ontdekt, waardoor je onvermijdelijk – net als Nelly en Kelly – voor dilemma’s komt te staan. Maar dankzij onze playlist weet je tenminste bij welke van die tien podia je op dat moment terechtkan voor een goede portie urban muziek. Doe er je voordeel mee!
 All new articles