CHECK OUR AGENCY For all your social storytelling needs

Rappers Onze Zaak lanceren T-shirt met cruciale boodschap

De Genkse rappers van Onze Zaak moeten we je ondertussen niet meer voorstellen. Als gevestigde waarde in Limburg en omstreken gaan deze jongens hard met old school beats en waardevolle lyrics. Leden Ikke en Peter Parker besloten om naast de rapgroep – ondertussen 'organisatie' – een nieuw project op te starten. Ze bundelden hun creativiteit en creëerden zo hun eerste T-shirt onder de naam Hiram.

"Might care – Probably not." Met deze boodschap geven de heren een sneer aan grote bedrijven en hun mediacampagnes. “Enerzijds zit in het ontwerp gewoon de luchtige kant, een soort van parodie op een van de meest iconische logo’s. Anderzijds klagen we de uitstraling van bekommernis om mens en milieu aan, terwijl ze in werkelijkheid nog steeds aan uitbuiting doen om hoge winstmarges te bekomen”, lichten ze toe. Zelf kozen ze dan ook voor lokale productie in beperkte oplage. "We willen ons zeker niet profileren als wereldverbeteraars of groene jongens. Milieuvriendelijkheid is niet meteen de rode draad door onze toekomstige creaties, maar het is wel iets waar we sterk rekening mee willen houden."

Hiram zet zijn eerste stap met deze T-shirts, maar andere kledingstukken zullen sowieso volgen. De zwarte en witte versies zijn momenteel exclusief verkrijgbaar in Push skateshop Hasselt. Binnenkort komt er een webshop aan om dan ook de liefhebbers van buiten de regio te kunnen aanspreken.

Je kan Hiram trouwens volgen op Instagram: @nomynameishiram.

 


 


 All new articles