CHECK OUR AGENCY For all your social storytelling needs

Red Bull Bekvechten? Dat is je skills oefenen en online battlen!

Red Bull Bekvechten is een geweldige tool om je rap skills te oefenen en te proeven van het rap battlen. Je kan in alle rust trainen in de oefenmodule, om daarna andere rappers uit te dagen in een privé one-on-one battle. Bovendien kan je - als je daar klaar voor bent natuurlijk - vanaf 21 mei iedere zondag deelnemen aan de openbare one-on-one battles! Lees hier hoe je te werk gaat.

 

1. Registreer
Voor je op onze website aan de slag kan, moet je je natuurlijk eerst registreren. Dat kan je hier.2. Maak een profiel aan
Kies een nickname en je strijdkreet. En upload zeker een profielfoto. Zo weet iedereen wie je bent. Eens je een profiel hebt aangemaakt, kan je een crew verzamelen en onze events in de gaten houden. Of video’s, foto’s en beats delen.
3. Oefenen
In de oefenmodule leer je waar het bij Red Bull bekvechten allemaal om draait. Al ervaring? Dan is het de ideale manier om in alle rust je freestyle skills bij te schaven. Kies een beat en ga aan de slag! Je krijgt om de tien seconden een nieuw trefwoord dat je binnen de tijd in je rhymes moet verwerken. En dat is moeilijker dan je zou denken!


4. Battlen
Ga naar het tabblad 'privé one-on-one' en klik op 'ga de uitdaging aan'. Daarna krijg je automatisch een tegenstander toegewezen.

Tijdens de privé one-on-one battles krijg je opnieuw een reeks trefwoorden die je in je verses moet verwerken. Bovendien kan je je tegenstander punten gaven. Als hij dat verdient natuurlijk. Je bent dus elkaars jury. En hoe meer punten je zo erzamelt, hoe sneller je stijgt in de rangschikking. Je begint als Toerist, maar kan je opwerken tot Duts, Leerling, Amateur en Klasbak, om het uiteindelijk tot Meester-Bekvechter te schoppen!


Vanaf 21 mei kan je iedere zondag deelnemen aan de openbare one-on-one battles. Het principe van het battlen is hetzelfde, maar deze keer bepaalt het publiek de winnaar. Geen tijd te verliezen, dus begin alvast te oefenen!
 All new articles