CHECK OUR AGENCY For all your social storytelling needs

Schrijf je nu in voor de tweede editie van Red Bull Bekvechten!

Red Bull Bekvechten is back met een tweede editie! Harder, sneller en nog gevaarlijker!

Red Bull en Chase slaan opnieuw de handen in elkaar en presenteren samen met trots deze nieuwe editie. Na de succesvolle, eerste editie met meer dan 400 toeschouwers in een nokvol gevulde De Studio kon een tweede editie uiteraard niet achterblijven! De Red Bull Bekvechten Battle vindt deze keer plaats op zaterdag 10 maart 2018 opnieuw in De Studio in Antwerpen.

De vorige editie was alvast een avond om niet snel te vergeten: vol met harde punchlines, snedige zinnen en heel wat woordig vuur. Waarin de Gentse T-Loc zich mocht kronen als de terechte, eerste winnaar van Red Bull Bekvechten. Maar niet getreurd, nieuwe editie, nieuwe kansen voor freestyle talent om zich te komen tonen onder toeziend oog van onze professionele jury!

Ben jij zo een talent dat kan rappen in het Nederlands, on the spot kan freestylen en drop jij lyricale bommen met gevaarlijke bars alsof het niets is?

Waar wacht je dan nog op! Schrijf je snel in. Dit doe je door: een video van maximum 60 seconden met je skills in een persoonlijk bericht te sturen naar de Facebookpagina van Red Bull Bekvechten. De inschrijvingen lopen tot zondag 11 februari 2018. Nog zeker dus gerust de tijd om de freestyle van het jaar te droppen!

Niet allemaal goed begrepen? No problem, onze host for the night Salahdine legt het allemaal nog eens kort uit voor jou in deze video!

Surf naar www.redbullbekvechten.com voor meer info!
 

 All new articles