CHECK OUR AGENCY For all your social storytelling needs

Red Bull Bekvechten: een online community voor en door Vlaamse rappers

Red Bull en Chase slaan vanaf dit voorjaar de handen in elkaar en presenteren met trots Red Bull Bekvechten, een nieuw en ambitieus online platform en Nederlandstalig rap battleconcept, voor en door Vlaamse rappers. Met Red Bull Bekvechten willen we de hiphopcrews en individuele rappers uit alle uithoeken van Vlaanderen verenigen in één grote community. Want samen staan we sterker.
 

De Red Bull Bekvechten website biedt kansen voor rappers van elk niveau, van beginners die in hun slaapkamer aan hun rapskills schaven, tot doorwinterde mc’s die voor de ogen van gans hiphopminnend Vlaanderen het beste van zichzelf willen geven. Eens je een account op de website hebt aangemaakt, kan je meteen aan de slag. Je begint als Toerist, maar je kan je opwerken tot Duts, Leerling, Amateur en Klasbak, om het uiteindelijk tot Meester-Bekvechter te schoppen.
 

Op Red Bull Bekvechten kan je bijleren, oefenen en deelnemen. Beginnende rappers kunnen op hun eigen tempo aan hun teksten en raptechniek werken, aan de hand van een online battle tool. Je kan er testen hoe ad rem je bent, en jezelf uitdagen om beter te doen.
 

In het oefenluik kan je het via je webcam opnemen tegen andere rappers in een privébattle, zonder pottenkijkers. Je kan je beste verses dus zorgeloos uittesten in een echte battle, tegen een opponent van ongeveer hetzelfde niveau.
 

Eens je denkt dat je er klaar voor bent, kan je deelnemen aan een openbare live battle. Je neemt de spreekwoordelijke handschoenen op tegen een andere rapper die de uitdaging aangaat. Het online publiek beslist wie de beste bars en flow heeft, en dus tot winnaar wordt uitgeroepen.
 

Like Red Bull Bekvechten en Chase op Facebook en hou onze kanalen in de gaten, want er is nog veel meer op komst. Zo komt er later dit jaar een Red Bull Bekvechten battletournooi met de beste Meester-Bekvechters!
 

Maak dus snel een account aan, ga aan de slag, maak deel uit van de community en spread the word!

 All new articles