CHECK OUR AGENCY For all your social storytelling needs

Schrijf je nu in voor de Red Bull Bekvechten Freestyle Battle

Op 3 november host de nieuwe Vlaamse MC-community Red Bull Bekvechten haar eerste battle in De Studio in Antwerpen. 16 Vlaamse freestylers zullen zich er meten in een heus battletournooi, met een geweldige hoofdprijs. Je kan je inschrijven tot ten laatste 15 augustus.

Je kandidaat stellen doe je door een freestylevideo van 1 minuut te maken en die te posten op de Red Bull Bekvechten Facebookpagina, of in een privébericht door te sturen, als je dat liever hebt. In beeld zijn en duidelijk verstaanbaar zijn is meer dan voldoende, je hoeft geen videoclip te maken.

Een professionele jury bepaalt wie de selectie haalt. Die jury wordt bevolkt door de omnipotente Zwangere Guy, Bestn Vant Westn-organisator en freestyler Samoerai, de Antwerpse battlelegende Nag, StuBru's hiphopfreak en presentator Gus en onze eigen hoofdredacteur en dj, Azer. Schoon volk dus!

De winnaar van de battle krijgt een studiomicrofoon met alles erop en eraan, 5 beats van de Belgische beatmaker Chuki Beats én mag op kosten van Red Bull twee dagen gaan opnemen in de fantastisch uitgeruste Red Bull Studio in Amsterdam.

De Red Bull Bekvechten Freestyle Battle belooft een fantastische ervaring te worden voor deelnemers en publiek, en heel wat buzz in de media te veroorzaken. Een uitgelezen kans voor mc's die hun naam willen maken. Schrijf je dus snel in!All new articles