CHECK OUR AGENCY For all your social storytelling needs

Onze community voor digital creators - Pre-launch

​Sinds 2012 runden we Chase Music met de hulp van een grote groep digital creators met een liefde voor Belgische muziek, lifestyle en sociale thema’s. We organiseerden ook heel wat workshops rond digital storytelling en cureerden de Chase Academy, onze postgraduaatsopleiding voor “digital storytellers” aan KASK School of Arts.

In al die jaren kruisten heel wat digitale creators ons pad, zowel als freelancer, vrijwilliger, stagiair, student of lesgever van de Academy.  In 2022 willen we ook die vele digital creators en bij uitbreiding de hele creator economie in Vlaanderen en Brussel meer in de spotlight zetten en faciliteren. 

Daarom willen we nu in testfase een nieuwe community voor digital creators opstarten. Op deze plek willen we digitale creatievelingen met elkaar verbinden, bieden we gratis workshops aan, kan je feedback krijgen op je werk en is er een mogelijkheid om betaalde jobs en opdrachten te delen/vinden. 

Deze community voor digitale creators is onze nieuwste stap om de creator economy in Vlaanderen en Brussel te ondersteunen. Momenteel is deze community nog in pre-launch fase maar stap alvast met ons mee! 


 All new articles