CHECK OUR AGENCY For all your social storytelling needs

Street style Londen: 6 trends die je deze zomer gaat dragen

London fashion week is een hoogmis voor fashion liefhebbers. Niet alleen zijn er de talrijke defilés maar ook op straat zijn unieke looks te vinden. Chase was erbij en zag volgende trends.

Tekst & foto door Jennifer Kesteleyn Muiltjes en clogs

Dit soort schoenen werd veelvuldig gespot in de straten van Londen. De ene al comfortabeler dan de andere en - al dan niet - gecombineerd met kousen; met of zonder hak, alles kan.

 


Oorringen: Big, bigger, biggest

Een trend die ook zijn weg gevonden heeft naar de fashionable crowd van Londen zijn oorringen. Hoe groter hoe beter.

 


Frayed Jeans en consorten

De skinny jeans is en blijft een klassieker maar vaker gezien in Londen zijn de zogenaamde ‘frayed jeans’. Liefst in klassieke denim kleur. Zwart met rushes kan ook, als het maar dynamisch en op enkellengte is.

 


Doorschijnende glazen


Waar spiegelende glazen vorige zomer het hoogtij vierden is, moeten de ogen nu terug zichtbaar zijn.Verschillende maten waarbij de cateye en pilotenuitvoering zijn erg populair.

 


Kleur en nog eens kleur

Hoewel Londen de reputatie heeft van een meer grungy, rock ’n roll look (denk: veel zwart en andere sobere tinten) trokken de Londense fashionista’s resoluut de print- en kleurkaart. Een evolutie die we ook op de catwalks voor deze winter zien.

 


Jackets met statements

Een veel voorkomende trend die we ook op de vorige editie van LFW zagen, zijn jassen met een opschrift. In het Trump-tijdperk worden politieke - en andere boodschappen - in de mode steeds belangrijker.All new articles