CHECK OUR AGENCY For all your social storytelling needs

Subscribe op ons Limburgs YouTube Collectief

Een tijdje geleden stelden we ons Limburgs YouTube collectief al aan jullie voor. Met de steun van Provincie Limburg leren we hen bij Chase de kneepjes van het vak. Ondertussen is er wat tijd verstreken en hebben de kandidaten weer een heleboel nieuwe content geproduceerd. Wij keken eens hoever ze ondertussen staan met hun kanaal!

 

Toon

Toon weet ons, ondanks zijn serieuze blik, steeds weer aan het lachen te brengen met zijn humoristische kritiek op het mediagebeuren. Iedere week blikt hij terug op de voorbije aflevering van De Mol en levert hij bewijzen voor zijn verdachte, zelfs als dat onmogelijk lijkt. Ook Temptation Island en Trump ontsnappen niet aan zijn scherpe tong.

Subscribe

 

Quinten

Met Kerst toonde Quinten jullie nog hoe de perfecte tinderdate aan de haak te slaan. In deze video slaat Quinten opnieuw toe: samen met enkele vrienden sluipt hij ongezien binnen bij het voetbalstadion van Borussia Mönchengladbach. Zoals hij zelf altijd zegt: 'Normaal is maar saai'.

Subscribe

 

Jonathan

Jonathan trekt in deze video de Leuvense straten in om te achterhalen hoe behulpzaam ze daar zijn. In de toekomst mogen we van hem nog meer van deze interviews/sociale experimenten verwachten. Tussendoor vlogt hij ook over zijn dagelijkse leven.

Subscribe

 

Yannick

Wie zich op Yannicks kanaal abonneert, krijgt meteen een personal trainer. Yannick toont ons wat hij doet om fit te blijven naast zijn gebruikelijke work-out videos. Wil je bijvoorbeeld weten welk dieet hij volgt? Check dan zeker ook zijn vlogs!

Subscribe

 

Simon

Tijdens de week zit Simon op kot in Diepenbeek, ’s weekends verblijft hij in Antwerpen. In zijn tattavlog neemt Simon ons deze keer mee naar de meeting van het Chase YouTube collectief en de livestream in Hasselt. 

Subscribe

 

Ruben

Ruben werkt voor deze video samen met Simon. De opdracht is eenvoudig: wie de bottle flip-challenge verliest moet een peper eten. Kijk zeker ook eens naar de landscape video’s op zijn kanaal! 

Subscribe

 

Lene

Beautyqueen Lene is ondertussen ook aan het vloggen gegaan. Naast haar gebruikelijke makeup tutorials neemt ze ons nu ook mee shoppen, dansen en op avontuur met haar main bitches. Everything a girl needs.

Subscribe

 

Aleksander

Op zijn kanaal Aco Plays houdt Aleksander zich bezig met beatboxen en gamen. Deze keer leert hij Simon beatboxen. Oordeel zelf maar hoe dat lukt! 

Subscribe

 

Marijn

Marijn is een creatieve bezige bij en dat merken we! Hij neemt ons wekelijks mee in zijn leven als freelancer en acteur bij een theatergezelschap. Marijn is steevast goed gekleed en vertelt ons ook wat over zijn passie.  

Subscribe

 

Kobe

Tot nu toe staat Kobes kanaal vooral vol met zijn Kapitein Kobe podcasts, waarin hij bekende Vlamingen interviewt. Maar nu hij een boek aan het schrijven is, staat dat project even on hold. Kobe houdt ons op de hoogte van de voortgang tijdens het schrijfproces aan de hand van een vlog.

Subscribe

Met financiële steun van de provincie Limburg.All new articles