CHECK OUR AGENCY For all your social storytelling needs

Topfotografie op Instagram: Dimitri Bekaert

De volgende creatieveling in de reeks over topfotografie op Instagram is All Eyes On Hip Hop fotograaf Dimitri Bekaert, op Instagram gekend onder de handle @bescartes. Met zijn oog voor detail legt hij vooral het nachtleven vast.  Tussen zijn foto's van underground feestjes zal je soms ook rustgevende plaatjes vinden die je beladen met een gevoel van nostalgie.

Waarom ben je fotograaf?

Echt een specifieke reden heb ik niet. Ik had regelmatig een camera bij de hand en bevond me steeds in het nachtleven. Ik ben erin gegroeid, het kwam als vanzelf. Laten we zeggen dat de camera zowat in mijn handen is gekropen.

Er is een grote diversiteit binnen je werk. Waar haal je je inspiratie vandaan en op welke manier beïnvloedt die inspiratie je fotografie?

In fotografie laat ik me niet echt beïnvloeden door andere fotografen of artiesten. Met de jaren heb ik geprobeerd een eigen stijl te creëren waarmee ik mezelf kan identificeren en waarin ik steeds verder kan groeien.  Dat betekent niet dat andere artiesten me niet inspireren, want dat doen ze zeker wel.

Hoe kwam je in contact met All Eyes On Hip Hop?

Willem, de oprichter van AEOHH, contacteerde me met de vraag of ik met hun wou samenwerken. Aangezien ik persoonlijk een grote fan ben van (old school) hip hop en van All Eyes On Hip Hop heb ik geen minuut moeten twijfelen. Ik kan er volledig mijn eigen ding bij doen en ik het is een opportuniteit waarbij ik mijn twee grootste passies kan combineren.

 

 

@lefto @alleyesonhiphop #charla

Een foto die is geplaatst door dimitri bekaert (@bescartes) op

 

 

@sceuserres #cadaques

Een foto die is geplaatst door dimitri bekaert (@bescartes) op

 

 

 

 

@laurentsince95 #wcd

Een foto die is geplaatst door dimitri bekaert (@bescartes) op

 

 

@thejaneantwerp @thebrunchbelgium #kitchen #sergioherman

Een foto die is geplaatst door dimitri bekaert (@bescartes) op

 

 

@into_the_kozzmozz @redbullelektropedia

Een foto die is geplaatst door dimitri bekaert (@bescartes) opAll new articles