CHECK OUR AGENCY For all your social storytelling needs

Worden baardjuwelen een trend?

De baarden maken de man. Na de glitterbaard is er nu met de baardjuwelen een nieuwe trend opgedoken in de hipsterwereld. De Italiaanse designer Krato Milano bracht drie creaties op de markt: een doodskop, een anker en een diamantje. 

 

Krato heeft er een jaar over gedaan om het perfecte ‘Krato beard jewelry’ te creëren. De moeilijkste opdracht was het ontwerp van de clip. Krato wou een juweel dat zich stevig vestigt, maar dat tegelijkertijd ook comfortabel aanvoelt. Het werd een driehoekige spiraal die je vastmaakt door het te verdraaien in het haar. Daardoor moet je baard wel minstens 3 centimeter lang zijn om er eentje te kunnen dragen. 

 

De collectie is gewijd aan mannen die zich zelfzeker voelen en graag opvallen in de menigte. De baard wordt met dit accessoire het nieuwe canvas voor zelfexpressie.

Stoere mannen die het aandurven om zo’n baardjuweel in huis te halen, kunnen deze bestellen op Kickstarter.  Check zeker ook de Instagrampagina van Krato. Daar verschijnen regelmatig foto’s van mannen die de hipstertrend hebben opgepikt.

 

 

 
We moeten toegeven dat het baardjuweel een beetje komisch klinkt, maar baardenmannen zoals Michael Knittel en Christian Reginato bewezen al dat het best stoer kan zijn. Nu is het enkel nog een figuurtje kiezen, mannen. Wij hebben een voorkeur voor het ankertje.


All new articles