CHECK OUR AGENCY For all your social storytelling needs

UPSIDE DOWN c/o LITW dropt een nieuwe collectie ‘killa’ jackets

Wie Lost In The World nog niet kent, bezoekt onze website duidelijk niet vaak genoeg. Sinds dag één zijn we bij Chase namelijk grote supporters van dit Belgische kledingmerk. De drijvende kracht erachter is Davy Denduyver, een 25-jarige grafische ontwerper uit het Westen van Vlaanderen. Wat begon als een side project om het plotse verlies van zijn vader te verwerken, groeide al snel uit tot een internationaal statement over hoe je het negatieve in iets positiefs kan omzetten en hoe je jezelf in dat proces probeert te vinden.
 

Geïnspireerd door zijn achtergrond in de hardcore- en punkscene, was er altijd al een sterke DIY-vibe op te merken in de collecties van LITW. Maar met zijn nieuwste project UPSIDE DOWN gaat Davy toch nog een stapje verder. Vintage basics en dagelijkse kledingstukken worden omgevormd tot unieke stuks door ze te bewerken met simpele materialen.

 


Joy Anna Thielemans is alvast overtuigd en dat maakt van haar een down ass chick.

 

Met zijn derde drop uit de UPSIDE DOWN-collectie gaat Davy volledig Killa Cam on yo ass door camo jackets te bewerken met spuitbussen, acrylverf en markers. Zie je iets op de webshop dat thuishoort in jouw garderobe? Wacht dan niet te lang om het toe te voegen aan je shopping cart, want ieder stuk is uniek en verkocht is verkocht. Get ‘em girls! … and boys.

 

 

 

 

 

 

 

Foto’s: Jonas Reubens
Art Direction & Styling: Davy Denduyver
Model: J.J. PASSAll new articles