CHECK OUR AGENCY For all your social storytelling needs

Vacature Projectmedewerker - Culture Crossing 2021-2023

Culture Crossing is een bruisend project die heel wat organisaties met elkaar verbindt. DO vzw, Chase Music en verschillende cultuurhuizen zetten samen events op poten. Ben jij een gedreven organisator met ervaring als productieleider? Hou je van diversiteit in al zijn aspecten en ben je tegelijkertijd iemand die de zaken graag op orde heeft? Dan ben jij misschien de geschikte persoon!

Solliciteer hier: Indeed

DO VZW

is een werking van Brugse cultuurnomaden die uit elke plek het boeiendste naar boven weet te halen. De vzw is geroemd om zijn nightlife concepten (Team DAMP, NAH MEAN Party, Bomboclat Festival) en gaat graag aan de slag in publieke ruimte en met leegstand, hecht enorm veel belang aan inclusie, toegankelijkheid en het bieden van kansen (aan jongeren).

CULTURE CROSSING

Culture Crossing is een project van DO vzw en Chase Music waarmee ingezet wordt op verjonging en diversificatie van het doelpubliek van cultuurhuizen. Hiermee wordt ingespeeld op de zoektocht van cultuurhuizen om aansluiting te vinden bij (diverse) jongeren en hun leefwereld.

Processed with VSCO with g4 preset
Dalilla Hermans at Culture Crossing - Bomboclat © 2019 Helena Verheye.

Culture Crossing is een reeks van evenementen die in overleg met de cultuurhuizen en de doelgroepen worden uitgewerkt. Er is aandacht voor het inhoudelijke (talks, lezingen, debatten) en het expressieve (expositie, performance, concert, party). Elke activiteit is live bij te wonen én wordt online gestreamd. Communicatie en sociale media spelen een belangrijke rol binnen het project.

DE JOB

Betreft een 3/5e betrekking van bepaalde duur (twee jaar). Je wordt minstens twee dagen per week op kantoor verwacht. De overige tijd kan op verplaatsing worden gewerkt. Jouw contract kan na twee jaar verlengd worden.

Als projectmedewerker ga je samen met de projectcoördinator van DO vzw aan de slag. Je spreekt cultuurhuizen aan, zet een samenwerking op en doorloopt een traject om samen evenementen op te zetten voor Culture Crossing. Daarnaast help je mee in de zoektocht naar financiering voor dit project, onder andere door de mogelijke subsidies te onderzoeken en mee te schrijven aan de subsidiedossiers voor dit project.

PROFIEL

- zelfstandig kunnen werken
- flexibele werkuren en weekendwerk
- voeling met diverse doelgroepen
- geen specifiek diploma
- pluspunten:

 • ervaring binnen de socio-culturele sector is een pluspunt
 • ervaring met het schrijven van subsidiedossiers
 • ervaring met organisatie van evenementen
 • ervaring met online communicatie (sociale media)
 • basiskennis van grafische vormgeving

WAT WIJ BIEDEN

- deeltijds contract van bepaalde duur: 3/5e betrekking
- Barema 304000 – Vlaamse Podiumkunsten, klasse 02 B
- we bieden een open werkomgeving met mogelijkheid tot thuiswerken en flexibele uren
- je komt in een ervaren team terecht waar er ruimte is om bij te leren en te groeien en ruimte krijgt om mee te denken, ideeën aan te brengen en effectief bij te dragen aan het project
- extralegale voordelen:

 • ecocheques
 • maaltijdcheques
 • vergoeding thuiswerk

SOLLICITEREN

Zend je cv en motivatiebrief voor 30 juni 2021 via Indeed

Contractduur 24 maanden
Parttime uren: 22 per week
Deadline sollicitaties: 30/6/2021
Verwachte startdatum: 1/9/2021
Dienstverband: Deeltijds, Bepaalde duur
Voordelen:

 • Ecocheques
 • elektronische maaltijdcheques
 • Thuiswerkopties

Werkschema:

 • Flexibel werkrooster

Ervaring:

 • Evenement organisatie en productie: 1 jaar (Aanbevolen)

Thuiswerken:

 • Ja


All new articles