CHECK OUR AGENCY For all your social storytelling needs

Verdwijnt de Muziekodroom binnenkort voorgoed? Jij kan het verschil maken!

De Muziekodroom is een van de organisaties die in 2017 geen werkingssubsidies meer zal ontvangen. Dit betekent dat de MOD vanaf 1 januari 2017 geen enkele rooie cent meer zal ontvangen van de Vlaamse regering voor de komende vijf jaar! Wat nu, verdwijnt ons geliefde muziekcentrum binnenkort voorgoed? 

Tekst door Melissa Awouters, foto's door Stijn Segers & Giulia Sebastiani

Nee, gelukkig is het nog lang niet zover. In de Muziekodroom geven ze niet zo gemakkelijk op! Onder het motto ‘Support your local scene’ kan jij het muzikale hart van Hasselt zélf subsidiëren. Maar al die tickets die ze verkopen, verdienen ze daar dan geen geld mee? Ja natuurlijk wel (gaan dus!), maar er is ook geld nodig om de boel draaiend te houden. De Muziekodroom is een muzikale hotspot waar naast de vele feestjes ook beginnende lokale muzikanten de ruimte en het materiaal krijgen om te leren en te repeteren. 

Jij kan de MOD dus helpen! Voor 25 euro word jij ‘ModFunder’. Wat heb je daaraan? Als je snel bent mag je gratis naar Play Festival (ter waarde van €10) plus je krijgt nog een kleine  korting (€2 tot €4) elke keer wanneer je een ticket koopt voor een show die MOD organiseert. En wie weet waar ze je nog mee verrassen?  Het allerbelangrijkste is uiteindelijk, dat je je favoriete spot in Hasselt ondersteund om het beste van zichzelf te geven. In ruil daarvoor krijg jij nog meer goede muziek en liefde in de plaats.
All new articles