CHECK OUR AGENCY For all your social storytelling needs

Zes lokale hiphoptracks die je deze week gecheckt moet hebben

We hebben deze week weer heel wat variatie in de aanbieding. Alles is natuurlijk op en top Belgisch met zowel Nederlandstalige, Franse als Engelse tracks. Brussel en Antwerpen zijn beide goed vertegenwoordigd. Uit onze hoofdstad zijn er VIK en Seven. NoMoBS & Axl Peleman, Accent Soul en IAMGUNZ houden dan weer de Antwerpse eer hoog. Als kers op de taart tonen we je ook de eerste track van Brusselse nieuwkomer AaronEnjoy!

 

VIK - Gold

Brussels-based mc VIK wil zijn fans teasen voordat hij binnenkort zijn nieuwe album dropt. De track ‘Golden Boy’ geeft je een idee wat je van die aankomende plaat mag verwachten. Voor de productie zorgde Studio Straightup.

 

Seven - Squad

Ook Seven geeft een voorsmaakje van zijn jongste project. De Brusselaar, die werkt onder het JCR-label, heeft het onder meer over zijn homies in het nummer ’Squad’. Seven’s rake rhymes en stevige bass vormen een niet te missen resultaat.

 

NoMoBS ft Axl Peleman - Brutus

Een bijzondere combo is het zeker. De samenwerking tussen de Antwerpse crew NoMoBS en bassist Axl Peleman blijft voor ons niet onopgemerkt. De mannen sloegen de handen in elkaar voor hun song ‘Brutus’. Antwerpen op z’n best, that’s for sure!

 

Accent Soul - Back 2 You

Aanstormend talent uit Antwerpen, Accent Soul, werd goed ontvangen met zijn track 'Back 2 You'. Op korte tijd veroverde hij duizenden views op Youtube. Hij wekt met dit nummer alvast de nodige nieuwsgierigheid op om hem in het oog te houden.

 

IAMGUNZ - Duro Freestyle

IAMGUNZ houdt zijn fans tevreden met de nieuwe teksten die hij schreef voor de 'Duro'-beat. Bij de aanstekelijke track van Teknomiles kan je niet stil blijven zitten. Laat je dus maar gaan op de nieuwste van IAMGUNZ!

 

Aaron - Aaron Got Bars Pt. 1 (Ooouuu REMIX)

De nieuwkomer van deze week is een Brusselaar met Congolese roots die de toon zet met zijn eerste verwezenlijking ‘Aaron Got Bars Pt.1’. De mc heeft heel wat in petto. Waarom hij koos voor de titel ‘Aaron Got Bars’? Volgens Aaron is het gewoon een feit. All new articles