CHECK OUR AGENCY For all your social storytelling needs

Waarom je BOOYAH! zeker niet mag missen

Zaterdag 1 oktober is het zover, dan kan je in Grimbergen terecht voor enkele hiphopacts van de bovenste plank. Het kersverse festival BOOYAH! is een samenwerking tussen CC Strombeek, Project Paperclip & VZW Twisted. Voor deze eerste editie wisten ze meteen een zeer mooie line-up bij mekaar te brengen. Deze artiesten zijn het zeker waard om eens naar de rand van Brussel af te zakken. 

Tekst door Levi Taelman, video door Michiel Lateur.
 

DVTCH NORRIS

Momenteel niet van de radio weg te slaan met zijn featuring op Coely's 'Don't Care' maar ook solo is hij goed aan het opkomen. Zo zette hij de Lokerse Feesten op stelten en ook bij onze CHASE VERSES kwam hij al enkele vette rhymes spitten. "I want to put Belgium on the fucking map, snap je?". DVTCH zal Grimbergen in vuur en vlam zetten, daar zijn we zeker van! 
 

Stikstof

De Brusselaars speelden afgelopen zomer het podium van Couleur Café & Dour volledig plat en zijn gekend om hun bijzonder energieke liveshows. Zo mochten ze zelfs in het voorprogramma spelen van één van hun grote idolen, Nas. Het belooft een zwoele nacht te worden aangezien deze gasten zo goed als een thuismatch spelen. 
 

Bringhim

Deze jonge Leuvenaar brengt steeds een eigen sound, die wij zeker wel diggen. Kende je hem nog niet via z'n muziek, dan zeker via zijn imposante bijrol als Notorious in Black. Hij droeg ook bij tot de soundtrack van deze kaskraker. Een heel tijd terug dropte hij z'n eerste ep The Fall, maar iets in ons zegt dat wij nog lang niet alles gezien hebben van deze talentvolle rapper/producer. Buiten enkele live nummers zal Bringhim ook een vette dj set brengen op BOOYAH! 
 

Brainpower

Nederlandstalige hiphoppionier, die je zeker kent van zijn nummer 1 hit 'Dansplaat'. Bracht de laatste tijd vooral Engelstalige tracks uit, maar zal speciaal voor BOOYAH! ook zijn beste classics nog eens bovenhalen. Rijmtechnisch zal hij weer eens alles uit de kast halen om ook de non-believers over stag te laten gaan! 'Kan die kick iets harder?!'


Hou zeker onze Facebookpagina in de gaten, want we geven enkele gratis tickets weg voor dit event. Nog meer info nodig? Check dan zeker het Facebookevent van BOOYAH! 
 

 All new articles