CHECK OUR AGENCY For all your social storytelling needs

Waarom je je moet aansluiten bij het Chase Team

Chase breidt uit, het komende jaar willen we met z'n allen opnieuw een grote stap vooruit zetten naar nog meer content en nog meer kwaliteit. Daarom zijn we op zoek naar nieuw talent om ons huidige topteam te versterken. We zoeken bloggers (Nederlands en/of Engels), eindredacteurs, fotografen, videomakers, monteurs, grafisch ontwerpers, social media wizards en nog veel meer. 

Ben je ervan overtuigd dat jouw kwaliteiten een meerwaarde kunnen zijn voor Chase? Ben je bereid je op regelmatige basis in te zetten om Chase nog beter te maken? Wil je deelnemen aan ons nieuw en doorgedreven coachingtraject waarbij je nog meer ervaring en connecties kan opdoen? Schrijf je dan nu snel in. De plaatsen zijn beperkt dus overtuig ons van jouw skills. 
 


​Momenteel bestaat het Chase-team al uit ruim honderd actieve medewerkers. Onze gezamenlijke missie is om veranderingen te versnellen en lokale artiesten, creatievelingen en ondernemers te promoten. We vroegen hen naar hun ervaringen en waarom ook jij je bij Chase zou moeten aansluiten:Yuki Asemota aka Chuki
Chase heeft me de mogelijkheid gegeven om echt open te bloeien en verschillende aspecten van de hiphop/urban scene te ontdekken. Als host van Chase Verses vind ik het zot om al die artiesten waar ik naar luister in het echt te ontmoeten. Het is nog zotter als zij mij herkennen: "hey, ben jij niet Chuki Beats?"


 


Mayli Sterkendries
Chase heeft voor mij deuren geopend, een babbeltje slaan of een portretfoto kunnen maken van één van je favoriete artiesten is iets waar je niet elke dag de kans toe hebt. Via Chase kon ik al foto’s nemen van onder andere Kid Ink en Denzel Curry. Mijn beste ervaring was Woohah! Daar heb ik veel artiesten gezien op korte tijd en kreeg ik een fotopas om zowel frontrow als backstage te fotograferen. We beleefden toen een leuke dag met The Underachievers. 

 


Ward Verhoustraete
Bij Chase kan ik mijn passie voor schrijven, hiphop en fashion perfect combineren. Ik heb er een netwerk van likeminded mensen opgebouwd en ik heb er een mooi portfolio aan over gehouden met artikels waar ik mee kon uitpakken bij sollicitatiegesprekken. Of dat heeft geholpen? I dunno maar ik ben nu in ieder geval aan de slag bij het PR bureau OONA, de nummer 1 op mijn most wanted-lijstje.

 


Pieterjan Rasschaert
Chase biedt je niet alleen de kans om een professioneel netwerk uit te bouwen binnen een specifiek domein. Maar daarnaast leer je de Belgische urban cultuur beter kennen. Ik interviewde ook al artiesten als Joey Bada$$ en LeFto en kreeg afgelopen jaar de kans om mijn stage journalistiek bij bij Chase te lopen.

Je krijgt de mogelijkheid om je creativiteit te tonen aan een groot publiek, wat uitmondt in een unieke ervaring die je CV opfleurt.

 Elias Khan
Werken voor Chase op de festivals is top. Je krijgt gratis perstoegang, werkt met een klein team en krijgt de kans om je favoriete artiesten te interviewen. Chase heeft ook heel veel lezers, waardoor je zeker bent dat je werk gezien wordt.

 Dries Van Gelder
Mijn allerbeste ervaring bij Chase was toen we twee jaar geleden met de allereerste Grand Theft Bass videostream last-minute nog het kijkersrecord van dat jaar verbraken. Chase is het ideale platform om te groeien in wat je graag doet, te evolueren en dat te delen met een groot publiek met dezelfde interesses. Als daar dan nog eens positieve reacties op komen, dan maakt dat alles nog plezanter.
Melissa Awouters
Elke dag bij Chase is een avontuur. Als ik mijn beste moment zou moeten kiezen dan kom ik voor een onoplosbaar dilemma te staan: ik deed al interviews met Woodie Smalls, Mobb Deep, NoMoBS en nog veel meer en kreeg perstoegang tot festivals als Dour en Laundry Day. Allemaal topervaringen.

Waarom iemand zich moet aansluiten? Omdat je bij Chase je creativiteit los kunt laten. Chase is ook één grote familie, er is geen sprake van concurrentie onder elkaar, er is enkel liefde! Je komt ook in contact met mensen uit het hele land waar je dezelfde passie mee deelt.

All new articles