CHECK OUR AGENCY For all your social storytelling needs

De tofste outfits op de opening van We Are Labels

Het Nederlandse merk We Are Labels telt reeds acht vestigingen in Nederland en opende haar deuren nu ook in Antwerpen, meer bepaald in de Kammenstraat 43. Bij We Are Labels vind je een ruim aanbod aan internationale exclusieve merken tegen een betaalbare prijs. Ze bieden hippe collecties voor hem en haar aan.

De opening werd feestelijk ingezet en wij waren uitgenodigd om de nieuwe trendy winkel te ontdekken. Met een lekker glaasje wijn in de hand en Bibi Seck achter de draaitafel maakten we kennis met enkele fashionistas. Het was de uitstekende gelegenheid om modefans in hun stijlvolle outfits te spotten.

Tekst door Laura Oliveira Granja. Foto's door Jennifer Kesteleyn.
 

Alicia, 26 jaar, komt uit Gent en zwart is haar all-time favoriete kleur.

 

Charlotte Everaert of beter bekend als Alice Roxy is een zeer begeerde fashion stylist. Het liefst draagt ze haar comfy velvet broekpak van Weekday.

 

Oversized en uniseks-kledij is wat de 25-jarige Naomi typeert.

 

Maak kennis met Dj Bibi Seck. Deze 19-jarige Antwerpenaar is helemaal into hiphop muziek. Naast haar passie voor muziek heeft ze ook een passie voor mode. Ze is helemaal gek op 70’s geïnspireerde looks.

 

Meet Monica Harmony, (nvdr. links) die onlangs nog de Zalando award voor Rising Style Icon won. Haar favoriet item uit We Are Labels is de edited luke biker jacket.

Nieuwsgierig naar meer? Check dan zeker de website

 All new articles