CHECK OUR AGENCY For all your social storytelling needs

WIN TICKETS: Feest in Club 26 op de beste Belgische hip hop

Vrijdag is het voor alle Limburgers (en de rest van België) te doen in het jeugdhuis van Genk voor Club 26. De jeugddienst nodigt dé opkomende talenten van de Belgische hiphopscene uit voor een dik feestje in Rondpunt 26. Hiervoor kregen ze hulp van de mannen van hiphopcollectief/organisatie Onze Zaak, die vooral instonden voor het Limburgse aandeel in de line-up. Je hebt helemaal geen excuus meer om niét te komen, want wij geven namelijk ook nog twee duotickets weg! Het enige wat je moet doen is je vriend of vriendin taggen in de comments op Facebook of Instagram. De winnaars worden geloot.  

 

Faisal

Faisal werd onlangs op de Red Bull Elektropedia Awards verkozen tot number one dj van België. Voor hem ‘de kers op een taart, die lang genoeg in de oven heeft gezeten’. De Limburger heeft dan ook heel wat op zijn palmares, hij is resident-dj bij Studio Brussel en speelde al op talrijke festivals waaronder Pukkelpop en Tommorowland. Er is geen twijfel mogelijk, de voetjes gaan aan het dansen wanneer Faisal achter de draaitafels staat. 

 

DVTCH NORRIS

DVTCH NORRIS werd op diezelfde RBEA derde in de categorie ‘Best Breakthrough’. Deze Engelstalige rapper uit Antwerpen is dan ook echt goed bezig. Dankzij zijn hit ‘Don’t Care’ samen met Coely staan de spotlights op hem gericht. Bij Chase volgen we DVTCH NORRIS al lang, en geloof ons, hij is zeker de moeite waard om te checken.

 

K1D

Wie Woodie Smalls luistert, kent K1D ongetwijfeld van songs zoals ‘Grown Up Kid’. Wanneer Woodie live optreedt, is K1D aan zijn zijde te vinden. Maar hiernaast werkt K1D ook hard aan zijn solocarrière. Zijn EP ‘The Chronicles’ dropte begin 2015 en daar liet hij al zien wat hij in zijn mars heeft. We wachten vol ongeduld op zijn nieuwe album ‘High Hopes’ (zeg dat wel!) dat binnenkort dropt, maar ondertussen kan je hem dus hier aan het werk zien!

 

Darrell Cole

Darrell Cole bracht zijn tienerjaren door in Antwerpen, maar toen hij met zijn muziek niet geraakte waar hij op doelde, besloot hij naar Barcelona te verhuizen. Het lijkt wel alsof Darrell daar helemaal herboren is. De laatste track die hij dropte is de catchy song ‘Take Me Away’, kort nadat hij zijn contract met Sony Music Belgium tekende. 

 

Onze zaak invites: Roach, Frankzinnig & Youssef

Hiphopcollectief Onze Zaak verzorgde de lokale rap. The lyrical Roach brengt laid-back hiphop, Frankzinnig spit krankzinnig hard en Youssef gooit de waarheid op tafel met een flow die on point is. Volgens Onze Zaak zit er in Limburg genoeg potentieel om Antwerpen te evenaren, dat belooft alvast!All new articles