CHECK OUR AGENCY For all your social storytelling needs

Win gratis tickets voor deze 5 top events

Het is zover! Voor velen onder jullie zijn de examens voorbij en dat betekent… time to party! En Chase laat jullie niet in de steek, we geven nog tickets weg voor parties in Gent, Brussel, Antwerpen, Opwijk & Hasselt!


Wat moet je doen voor deze free tickets? Simpel, share onze Facebook post en vermeld voor welk event jij graag tickets wil bemachtigen. May the odds be ever in your favor!
 STAR WARZ presents METALHEADZ X OUTLOOK Launch Party in Gent

Een avond vol pompende drum and bass beats door onder andere Lenzman, Ulterior Motive en Jubei. Ook mag je een albumvoorstelling verwachten van SCAR genaamd "The Orkyd Project". Een perfect feestje om de zomer af te trappen voor alle drum and bass liefhebbers.

 


BLOODY LOUIS PRESENTS ☯ HAMZA ☯ 24.06 in Brussel

Op 24 juni treedt Brusselaar Hamza op in Bloody Louis in Brussel. Hij zal worden bijgestaan door Nico Bellagio, Ritchie Santos en Eagl, een niet te missen line-up if you ask us.

 PEPE, Team Panini & No Sleep Richy in Opwijk

PEPE uit de Antwerpse Eigen Makelij-stal komt eind juni z’n nieuwe plaat 'Planeet Pepe' voorstellen in Nijdrop. Team Panini en No Sleep Richy vervoegen hem op de affiche!


★ 45 FEST ★ 4 Stages ★ in Hasselt

De seizoensafsluiter van Forty Five Club in Hasselt was vorig jaar een groot succes met meer dan 3000 bezoekers, dit jaar lijkt het weer een knaller te worden met mannen als Format B, Murdock, & Lil' Kleine op de affiche.

 


Ampere & Dimensions present Marcel Dettmann, Gene Hunt in Antwerpen

Een nachtje knallen met Duitse producer Marcel Dettmann is er een om niet af te slaan. Een van de grootste influencers van hedendaagse techno zakt af naar Ampère in Antwerpen voor een party vol diepe, donkere techno, make sure you don't miss it!
 


All new articles