CHECK OUR AGENCY For all your social storytelling needs

Zes lokale hiphoptracks die je deze week gecheckt moet hebben

Door de grote hoeveelheid kwalitatieve releases telt de lijst deze week opnieuw zes nummers. Uiteraard mag de nieuwe Pepe niet ontbreken. Tweet God zet ons "game-set-match" op Roland garros, en het is vroeg opstaan voor de nieuwe van FiveAM. Roméo Elvis ft. Caballero en Berrykrimi brengen ons de nodige Brusselse vibes en nieuwkomer Scepto vuurt een Chase Exclusive op jullie af. 

 


Roméo Elvis - Bruxelles Arive (feat. Caballero)

Roméo Elvis is de laatste tijd aan een opmars bezig. Niet alleen in het Brusselse, maar ook in Vlaanderen blijven we niet veilig voor hun catchy refreinen. Deze laatste release is een samenwerking met Brusselse MC Caballero. Wat ons betreft, onmisbaar op alle komende barbecues.

 

Pepe - F*ck De Wereld

Voor de mensen die Pepe zijn laatste album hebben gehoord, is deze track niet nieuw, maar dat is de clip wel. Een harde track op een bangin'  productie van Cloos waarbij de sobere maar sprekende beelden gemaakt werden door Samir El Jattari. Meer hadden we niet nodig om deze track in onze lijst op te nemen.

 


TWEET GOD - ROLAND GARROS

Vaste klant TWEET GOD brengt ons deze week de nodige inspiratie om opnieuw de cooking dance boven te halen. Voor de mensen die niet al te vlot zijn op de dansvloer volstaat het om malse kip toe te voegen aan een curry-kokos saus. De rest volgt vanzelf.

 

FiveAM - Me and the music

De eerste single van dit nieuw talent. FiveAM brengt een zalige old school vibe op een productie van IRRI. Als dit de eerste single is, kunnen we nauwelijks wachten op de opvolger. Hopelijk duurt dat wachten niet te lang maar met een naam als FiveAM, verwachten we het eerder vroeger dan later.

 

Scepto - Hofnar

Scepto heeft zijn eerste single vorig jaar uitgebracht, en dat onmiddellijk met een MNM-sessie. Zijn nieuwe single 'Hofnar' is een afwisseling tussen zijn persoonlijke ervaring en stevige punches. Je kan hem vanaf nu beluisteren als Chase Exclusive via onze Soundcloud.

 

BERRYKRIMI- ROOK'N'ROLL

Het dynamische Brusselse duo BERRYKRIMI verwent ons met deze nieuwste single die werd geproducet door Phasm. Het is meteen ook de aankondiging van hun eerste album genaamd : 'Elke Dag'  en zal beschikbaar zijn voor het grote publiek vanaf 21 juli. Hou hun pagina dus zeker in de gaten.

 All new articles